Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag kunde inte sluta hoppas på något, underbart.


Förhoppningar

Jag önskar att jag kunde ta bort din rädsla
men jag hindras av
min egen.
Och tack vare oss själva
når vi aldrig något
underbart.




Fri vers av uppror
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-11-17 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppror