Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You want what you can\'t have.


Vad ska vi göra med drömmen som krossades?

Du betyder kanske
lite för mycket för mig.

Jag vet inte ens varför
och jag vet inte ens om jag betyder något
för dig

Jag tyckte mig se dig
men nu är jag på andra sidan av ett fönster.
Trycker näsan mot glaset och vill nå dig
men mina andetag lämna spår av imma på det kalla glaset
och du tynnar bort mer och mer på andra sidan

Jag vill inte hålla fast i någon
som vill försvinna in i dimman
Även fast jag kanske skulle vilja
så når jag inte dig

Jag vågar inte ens fråga
om vi kan ses igen
för jag hatar ordet kanske

Du ljuger, säg förväl istället.




Fri vers av uppror
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-03-13 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppror