En liten galen filosofi..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten galen filosofi..




Varför skall jag betala



Det sitter en  gammal gubbe
uppå berget och fnyser
ögon stora som lanternor till lyse

Gubben spejar över stora nejden
han sitter och filosoferar
om skatt och utnyttjande av tiden 

Jag lever i tiden
skänker minuter
även sekunder
till urmakaren


varför skall jag
betala för hans tid


Nä..
 inte betalar jag skatt
för att urmakaren
ska ge mig mer tid





Fri vers av Rosen VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-11-17 19:57



Bookmark and Share


  W.Riter
*skrattar* Jag måste grubbla lite till på den här...inte bra att sippa på vin när du skriver såna klurigheter.
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP