Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolös vädjan



Sitter trolöst still
i min trädgård
av vissna blommor
Ser
Solens bortglömda hopp
flämta
en sista gång
bakom
horisonten

Sitter trolöst förtvinad
i min trädgård
av döda blommor
Känner
Skäran glimma
kallt
bakom skuggans
gryende

Hon har kommit
för att fika
 med
\"Hennom\"

Sitter trolöst urholkad 
bortvänd
från solens
vädjan
om

Regn




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-11-17 23:38



Bookmark and Share


  H. Karla
Tidens gång. Årstiderna. Förtvinande och åldrande. Väntan på någon som aldrig dyker upp. Tankar som dök upp i mitt huvud. Jag gillar denna mycket. Den är så melankolisk, och på något sätt självfrånvänd trots att den är mycket personlig. Fina ordval, enkelhet. Lyckat.
2006-11-18

    ej medlem längre
Underbara skrifter..helt fantastiskt tack
2006-11-18

    Tuva Lisa**
Jäöttebra ! :D Den här är så fin.
2006-11-18

    ellabella
fritt för tolkning.. mkt djupsinnigt, bra format :)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson