Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rullande boll.

På utvecklings bollar vi rullar
vid gränser\"allt vi tullar\"!
Salmonella oss alla berör
\"Vårt daliga liv vi stör\"!

Bollen i utvecklng stannat
utveckling i tid \"förbannat\"!
Utveckling blvit reträtt
bakterier lever sitt sätt!
\"Vem\" blir av salmonella mätt?

(Liten men stor i orden)
bekvämlighets flaggan är hissad på jorden!
Kärnkraft brand i går-Ingen ansvar förstår.
Byråkrater:Med löften svänger
naturens gåva:dom slänger!
(livet ) mot döden kränger.
vad skolen vi äta och dricka?
\"Julbord\":Blir bakterier på bricka
E-U vi röstat fram!
Naturens gåva:Kom aldrig fram
Homo Däggdjuret:\"Kommit på skam!




Fri vers av Svengis
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-11-18 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svengis