Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro hopp

Missbruka icke herren din Guds namn
vi kommer alla till ljusets hamn!
Unika vi är i allt vad vi lär
\"allvetare göre sig icke besvär\"!
Ljus och mörker,vi alla möter-Sjukdomar ,döden bemöter
Hjärnan och känslor oss skall leda-Vilja skapar ordning och reda!
Ord och skrift,på vilsen drift-Profeter har sagans bedrift!
Vem kan ord och mening följa-Germanerna utan ord oss förfölja!
Ljus är dödens frid-Profeter i ständig strid!
Sumeriska folket,vår ledare är-Dom skrift och ord oss lär
Slavar fick ordets besvär-Vi deras kunskap förtär!

Vinden har våra liv-Ljus öppnar mörkrets arkiv
Mörker är kroppens vila-Vi ständigt mot kunskap ila!
Ordets ledare höjer rösten-handling i frihet fann trösten!
Jesus budskap ingen följer!
kanske hansväg lycka döljer?




Fri vers av Svengis
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-04-07 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svengis