Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad efter något som aldrig varit.


Stormvarning.

Höstkvällens vindar,
närmar sig orkanstyrka.

En upplevelse att dela,
ett utegångsförbud att bryta.

Vi ger oss av
och älskar bland fallande träd.

Tills ljuset tar natten ifrån oss,
tills evigheten tar slut.




Fri vers av Camouflagebyxan
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-11-18 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camouflagebyxan
Camouflagebyxan