Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>Det som sker det sker...<br />Lyckan är bestående</em><br>


I Hjärtats Trädgård



Över hjärtats trädgård
danar solens
gryning

Mjukt nynnandes
sprider hon
ljusets
frön

Som sakta börjar gro
i en
nu

hjärtligt levande
trädgård

Med sina mjuka
omtänksamma ord
vattnar hon

något
nytt




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 680 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-19 13:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens trädgård!
2016-01-11

  sockerspöket
Verkligen berörande ord! Tyckte jättemycket om denna!
2006-11-20

  ia VIP
blir alldeles tagen av dina ord
som en dans
helt unik i sitt slag
2006-11-19

    ej medlem längre
Ultrastarkt vackert
2006-11-19

    Erika H
så löveli... vackert Micael
känns som det finns något riktigt nytt och fint här... en känsla som spirar
kärleksgodis!
vackert
erika
2006-11-19

  KonstigaKatter
Vackert... Din dikt är som impressionistisk målning... Den trädgården kommer att blomma till hennes nynnande röst :)
2006-11-19

  Nina V A
Mjuk hoppfullt spirande ton som vackert väver in kärleken, jätteskön läsning!
2006-11-19

    Tuva Lisa**
Ååh, vilken fin.
2006-11-19

    ellabella
i sanning poetiskt! som att vakna till solsken, men du hade nog ngt annat i tankarna ;)

andra stycket är favorit :)
2006-11-19

  Cris
Så innerligt mjuk och vackert och
så hoppfullt.
Kärlek och vänskap.. jättefint helt enkelt
och jag ser hur det gror och blommar i
hjärtat..
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson