Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själ en blick av en själ, men med stängda ögon - så att man slipper se...


Jakten på tron om sanningen i det underförstådda


Tron på det som
sägs finnas under
kulkastar, förkastar
det som ligger över

Lyft på locket
missa dediceringen

Riva av skinnet
missa människan

Gå under mina ord
missa vad jag säger


Ljuden ligger
ovanpå orden
som döljer
min själ


Den trodde
jag redan
du kunde


se





 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-11-21 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris