Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte du aldrig ??

Tänkte du aldrig på vad jag skulle göra utan dig ??
Tänkte du aldrig på hur jag skulle må utan dig ??
Tänkte du aldrig på hur jag skulle orka med allt utan dig ??
Tänkte du aldrig på hur jag skulle klara av svåra tider utan dig ??
Tänkte du aldrig på hur jag gå vidare utan dig ??



Vem Ska Bygga Upp Min Värld
När Allt Rasar Ner ?!?!




Fri vers av kristin_88
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-11-21 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !