Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks kaka !

gräddas tills döden skilljer er åt.

ingredienser:

2 DL personer
3 DL lust och energi
3 msk försiktighet
5 DL tid
2 DL tro
3 DL kärlek
1 DL vänskap
1 pkt brölopp
1 dussin romantik
1 tsk svek och bråk
1 msk förlåtelse
du gör såhär:
du tar personerna och rör ner i en skål. och blandar i all vänskap, och medans du gör det smälter du tiden och halva försiktigheten på svag värme, sen häller du över det i den stora skålen fingervarmt nu kan du tillsätta tron.
och sedan kan du fundera på att hälla i lite av lusten och energin och all kärlek och resten av försiktigheten. blandas väl! och låt degen gäsa i nårra år. sen kan du tillsätta ett brölopp och lika mycket lust. tillsätt sen svek o bråk men glöm inte att tillsätta förlåtelsen direkt efter. och sedan knådar du i romantiken och kom ihåg att det måste vara noga knådat. och sen rullar du degen till en rulle och smörjer en plåt och in i ugnen på hög värme och låter det gräddas tills döden skiljer er åt.




Fri vers av Kill-something
Läst 634 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 23:41



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
brölopp haha :D Älskar dig <3 PP
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something