Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna den 8:e då far fyllde 54. måste bara skriva.: mor jag älskar dig precis lika mycket! putt putt.


Far

Far
du är min
främsta förebild
en person jag ser upp till
en person som ibland
kastar all sin ilska över mig,
en som kan bli skitsur för små
baggateller.
en person som jag ska ta efter
men ändå. innerst inne
vet jag att han älskar mig.
min far.
han som lär mig allt
han som lärt mig fiska
som övningskör me mig
han som visade hur man
lätt som en plätt
snickra ihop en fullt duglig
lådebil.
han som tog med en ner till
stan för att köpa ett
alldeles eget verktygsbälte
han som tog med en på
häftiga crosshower
han som hjälpte en mecka med moppen
han som betalade den där delen till moppen
som gjorde den fräckare då morsan inte förstod
sig på sånt.
Far jag älskar dig. över allt annat.
precis lika mycket som mor.
grattis på dig födelsedag!




Fri vers av Kill-something
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 00:41



Bookmark and Share


    angeliika_
Fint skrivit. Får mig att le, & samtidigt önska att jag hade det så.
2008-06-21

    Wewill
vacker!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something