Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John blud är svårmutad!

jag ligger och försöker
muta john blund till
att söva mig
du ligger med huvudet mot
mitt bröst och har tydligen
lättare att muta honom

han är svår!...

medans du ligger och
sover så fint
kramar jag om dig o tänker
tankar.

hur glad jag är att jag hittat dig
hur mitt liv sätt ut innan du kom
hur du på ett så positivt sätt
förändrat mitt liv.
och på en framtid med dig

jag känner din kroppsvärme
och ryser till lite.
din puls är alldeles lagom
precis som John blund
lämnat den.

jag pussar dig ömt på pannan
där du ligger så fridfullt.

och blundar sedan
jag offrar mig själv för john
nu är det dags att sova
tanken av att jag
vaknar brevid dig min
älskade
gör honom så
oemotståndligt
frestad.

jag lyckades muta honom!...




Fri vers av Kill-something
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-11-04 23:19



Bookmark and Share


    tapetklister
söt text :)
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something