Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vännerna sviker en ibland. behandlar en som skit ibland. denna texten dök upp i mitt huvud då. vet att jag är grymt duktig på o skriva deppade texter men jag skriver mest då jag mår sämmre. känns skönare då.


Det vilar en tung börda i mitt bröst inatt.

Det vilar en tung börda i mitt bröst inatt

ensamhet & övergivnad är vad skuggorna

sjunger om när de dansar över de mörkblå väggarna i mitt rum.

jag vill se, jag vill synas. jag vill ha svar

men någon har släckt lyset.

hoppet om likvärdighet är enbart en grå strimma imellan

dörren och karmen som stänger mig inne här.

jag är trotts det nårbar, nårbar men dock så sårbar

ingen öppnar dörren som stänger mig inne här,

alltid jag som får ta steget mot handtaget och öppna lite på glänt

det är som jag kännt, det vilar en tung börda i mitt bröst inatt




Fri vers av Kill-something
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something