Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära lillebror

kära lillebror
du e så liten
kära lillebror
se så bra du har
kära lillebror
ut ifrån mitt rum
kära lillebror
du är en sann plåga
kära lillebror
så söt du är på det fotot
där du sitter o leker med dina
bilar på gräsmattan en varm
sommardag
kära lillebror
hit med fjärrkontrollen det
blir inget tecknat nu.
kära lillebror
du är förliten för sånt här
kära lillebror.
ibland orkar jag inte med dig..

men ni? ni mina kära storasystrar
ni ska veta att jag älskar er ändå!

syskon kärlek.




Fri vers av Kill-something
Läst 648 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-18 21:05



Bookmark and Share


    angeliika_
Haha, påminner mig om min \"minsta\" lillebror, som alltid terrar mig. Men den va bra (:
2008-06-21

  Snubblaraldrig
(glömde)
*Den var bra skriven!! (:
2007-11-28

  Snubblaraldrig
Snacka om hög igenkänningsfaktor på denna! ^^;
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something