Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långa dagar i skolan o jobbar inte så lätt och undvika o tänka på dig kajsa :) älskar dig av hela mitt hjärta:)


en dagdrömmande målare.

jag blundar för
några sekunder
bara för du inte är där
jag ser dig o ler
så vacker du är
tyst blundande o
leende för en stund
en glädjetår rinner,
rinner ner till min mun
tiden stannar, medans jag
på dig tänker
många kärleksfulla tankar
jag dig skänker
nej! åter tillbaks till verkligheten
nu ska jag sätta upp Tapeten




Fri vers av Kill-something
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something