Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eftersom min älskling brukar sitta i min fönsterkarm passa jag på o skriva denna dikt.. hon brukar sitta där och titta ut i sommarvädret. underbart:).


Ängeln i mitt fönster.

det sitter en ängel i mitt fönster
underbart vacker är hon
som den första tusenskönan för våren,
hennes hår, kolsvart, hänger gudomligt vid hennes axlar.
ett brett leende hon gav mig
och jag var inte sen därefter

där sitter en ängel i mitt fönster
vakar över mig med sin himmelska kropp
kropp som är vackrare än den klaraste
stjärnhimmeln
någon har sänt henne till mig, jag vet det
som om någon känt det på sig
hon kom i rättan tid, landade som en
snövit duva på min fönsterkarm en jumen vårkväll
hon räddade mig, jag var ett sjunkande skepp
idag är jag på rätt köl igen och är redo för
att segla på nya främmande hav och möta starkare stormar.

det sitter en ängel i mitt fönster
hennes namn som så mjukt faller en i mun
när hennes namn viskas ryser en varm känsla
genom min kropp en varm skön känsla
det råder ingen tvekan, jag älskar den ängeln
jag är förälskad i en ängel flugen från himmeln

där sitter en ängel i mitt fönster
hennes namn är Kajsa,
Ängel heter Kajsa Holmdahl,
tack för du finns.





Fri vers av Kill-something
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-01 01:16



Bookmark and Share


    angeliika_
Fin!
2008-10-23

  Kajsa Holmdahl
tack för att du finns me <3
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something