Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precision

med en
väl eftertänkt
handling
pressas
pek fingret
mot den kalla
tunna metalen
som sakta rör sig
i bestämd rörelse
total focus
total koncentration
alla sinnena
på topp
plötsligt smäller
skottet
avslappning total
runt fint hål i den
lilla gyllenbruna tavlan.
10 poängaren.




Fri vers av Kill-something
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-12-10 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something