Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan du..?

Hur kan en person förändra
Mitt humör så här fort..?

Hur kan en person få mig
Att bli glad,
Med så få ord..?

Hur kan en person betyda
Så mycket,
På så kort tid..?

Hur kan en person förändra
Så mycket,
Utan att vara medveten om det..?



28/07-07




Fri vers av kristin_88
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !