Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskade att det fanns andra sätt o kontakta dig på :( saknar dig mitt allt.. hoppas du har de bra bland alla änglar <3


Du, Jag & Stjänorna

Jag älskar vinternätterna
För det är då
Jag kan känna dig,
Nära mig

Jag kan se stjärnorna
Som lyser så klart
Jag ser dem…
Och tänker på dig!

Jag älskar att kolla upp
Mot den klara och mörka himlen.
Nätterna är mörka
Men genom mina ögon
Bli de ljusa
Ljusa av alla stjärnor
Som du har tänt för mig
Jag ser dem…
Och tänker på dig!

Stjärnorna kan visa en bild,
Kanske ett ord
Eller kanske ett minne
De är lika klara som månen
De är lika vita som snön
Jag ser dem…
Och tänker på dig!

Du är så långt borta men ändå så nära
Det är ju trots allt
Bara stjärnorna mellan
Mig och dig…




Fri vers av kristin_88
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 19:59



Bookmark and Share


  beam72
vackert
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !