Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat Svider så

Hjärtat svider så
När jag minns dig framför mig...

Hjärtat svider så
När jag minns varenda ord vi sa till varandra...

Hjärtat svider så
När jag minns varenda stund med dig...

Hjärtat svider så
När jag vet att du aldrig kommer tillbaka mer...


Jag klarar inte av smärtan i mitt hjärta =(




Fri vers av kristin_88
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-11-21 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !