Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L


För att det sägs att du älskar mig

Ditt våld flyter i mina ådror,
som isbitar under mitt skinn,
de sätter sig fast,
dödar mig,
men jag blundar.

Du är den som skulle rädda mig,
pojken som var allt,
den som gav mig hopp
och glädje tillbaka igen.

Det som är kvar nu,
är jag,
bugandes för din vilja,
för din lag,
du är min konung
och för varje isbit du ger,
ler jag för att du älskar mig.




Fri vers av Carin
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-11-21 23:42



Bookmark and Share


    laissez_faire
Is vill man inte vara undersåte till. Men ibland är den svår att smälta.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin