Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-lek

 

Ta min hand i ljus och mörker

 

Nu och för evigt




Fri vers av Nova-Liv
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-11-22 10:14



Bookmark and Share


  aol
så vackert läs min dikt kä den önskar jag alla
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv