Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdet kan inte överdrivas


Gruvdriftens värde för vissa regioner

kan inte överdrivas

nasare härmar och härmas

en sektion inom det allmänna

har avgått med seger

och värdet

kan inte överdrivas




Fri vers av Ante VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-11-22 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ante VIP