Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen


Mogna bär tynger riset
spindeltrådar från träd till träd
från gren till gren
skogsrummen skuggas av mäktiga tak
av grenverk och täta löv
solens ljus spelar på buskar och bark
på den heltäckande jordmattan
av ris och kvistar och kottar
blåglänsande skalbaggen marscherar
över torra barr




Fri vers av Ante VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:36



Bookmark and Share


  figurett
Bra! Beaktar en betraktare
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ante VIP