Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor vilda gröna blå

Hala stenar sveps av skummet
vågor vilda gröna blå
dimman tynger vattenrummet
törs ej stanna måste gå




Fri vers av Ante VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ante VIP