Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal tonårskänsla jag alltid burit på.


Ingen kan se

Innesluten av dimma där ingen kan se
Sveper känslorna fram som flammor av eld
Jag dansar
Vajar, likt lågan på ett ljus
Styrkan flödar, armar sträcks
upp, upp
Luften pulserar från alla håll
misshandlar mjukt mitt bröst
Röken stryker min kropp
Som molnen smeker himlen
Fingrarna når ljuset, värmen
Jag brinner, vibrerar
Svävar från golvet
Fri från synd




Fri vers av Björn
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-11-22 20:44



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
misshandlar mjukt mitt bröst

precis sådär som det är
skönt beskrivande flyt
vackert. fortsätt fortsätt.
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Björn
Björn