Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till M

Jag sa du var vacker
Du ville inte höra

Jag sa du dög
Du ville inte tro

Att inte duga
Att inte lyckas

Ensam och värdelös
Det är din bro

Över vatten så djupa
Under himmel så svart

Tvivel och misstro
dödar ditt skratt

Du längtar efter någon
men vill inte lyssna
Du vill lyckas men vågar inte

Att leva på misslyckans brant
får dig att tro...

Men jag säger det en sista gång

Du är vacker
Du duger som du är
Du har redan lyckats
Du har min tro
På dig




Fri vers av Björn
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-12-29 17:51



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
vackert
och om jag hade en skrivare just här
skulle jag skriva ut den och hänga upp på väggen!
2007-01-04

    Camillaa
Jättebra skrivit " :)

/ C
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn
Björn