Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar

Svävar

Ensam

Andas

Men ändå inte

Känner

Dig

Här

Runt omkring

Som sandsliten sten

Så slät



Fjättrad

Svävar jag

Fri



Förbi




Fri vers av Björn
Läst 643 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn
Björn