Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara fru som jag älskar över allt annat.


Dina andetag

Dina andetag

Så långsamma, så djupa

Jag känner din värme mot min kropp

Försöker krypa närmare men kan inte

Tätt, tätt följer jag med dina andetag

Min blick smeker ditt hår, glider över ditt ansikte

Tanken smeker din kind, för jag vill inte väcka dig

Du andas så mjukt

Din mun susar försiktigt

Jag älskar dig

Vid din sida somnar jag





Fri vers av Björn
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-01-08 17:36



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
vetdu Björn-mannen
den här gav en väldigt lång varm känsla
fortfarande

fina fina ni!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Björn
Björn