Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtanspulver

Sexhundra CD-skivor i taket
färger, titlar, ord, hat, kärlek, glädje
sångernas innebörd
den intressanta sidan är utåt, tack och lov
Sexhundra, ja det är ett stort tak

Längtanspulver förklätt
till kanel på flingorna
och strösocker i teet
Glädjeandning genom fönstret på glänt
öppet för att vädra ut drömmar
här är så många
att de inte får plats

Ord finns det många av här
i bokhyllan, skrivbordslådor
de lämnar munnar och når öron
tänks och stannar mellan tinningar
Tankar känslor poesi handlingar
rörelse
Här darrar spänningen i väggarna
och taket
Omtänksamheten
smeker kinder
Jag vill aldrig lämna detta




Fri vers av orphidia
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-11-23 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orphidia
orphidia