Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen om mitt liv


Min hemlighet


Att få smaka minnen
som aldrig blommande
men var underbara att så

Ämnad att falla
aldrig finna min plats
eller stanna upp

Jag lever ständigt
omedveten om här och nu
förlorad i nyfikenheten

Hittar jag en stege,
så klättar jag
ner för den

uppåt klättar
så många andra


utan att bry sig
om det som finns
vid stegens fot

Det är dit
jag klättrar



fallande
för livet




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-11-24 02:10



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Ah, så underbart! Den längtan som man skapar eller har blivit tilldelad är inte den längtan som livets magi har sått och livet är som moder-jord, det verkliga, sanna där små sandkorn kan måla bilder och vatten kan stjärnor skapa... "fallande för livet" - kärleksmagnet i livet finns, det enda som inte sviker
2007-01-17

    Erika H
vackert
och att så nya saker utan att veta vad som händer
även om man aldrig hittar tillbaka är det som för livet framåt, ständigt
att sitta stilla i väntan på... spärrar in tankar och låser känslor
så underbart att se omedveten om här och nu och lever ständigt i samma stycke, kanske jag kan börja förstå lite om hur du menar men jag vet inte riktigt
känns som samma sak fortfarande
men att vara förlorad i nyfikenhet... vilken lycka
vilken väg som är rätt, upp eller ner, ger sig oftast i stunden
men att slippa vara låst vid ett alternativ är vinst bara det
åhh... vad jag gillar den här texten... TACK
erika
2006-11-25

    Bim
Åh så fint att få läsa den här texten med så rikt innehåll.Tack hälsn.Bim
2006-11-24

    eva m h
Tycker om!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris