Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ger varandra




Regnbågen
 strålar känslor
mellan
två fyllda skålar
av färger








Fri vers av Micael Axelsson
Läst 812 gånger
Publicerad 2006-11-24 19:27



Bookmark and Share


  H. Karla
Hanna tycker om. Inte mycket mer att orda om. Du vet att dina kortisar är dina starkaste dikter.
2006-11-26

    Erika H
och skulle jag välja
är det hellre kärlek
i skålarna
än guld
och i mötet mellan
sprakar det
så vackert
lika som din dikt
sprakar
mycket snyggt
erika
2006-11-26

    Manuela
Ja det gör den verkligen!!!Håller fullständigt med de övriga!shit..jag kan inte sluta läsa den!!!!Absolut en favvo=)
Åhh..nu läste jag den igen och igen och igen......
Kanon! Grattis du har skrivit en enkel med ack så njutnigsfull dikt!
kan bara inte sluta.
En välförtjänad 5:a och en rejäl kram;)

Nu måste jag läsa den igen....
2006-11-25

  KonstigaKatter
Så underbart! Så vackert! Du kan få 20 p av 10 för att du märkerar färger! De flesta tänker på guld... "Strålar känslor" - har inte ord för det... Om "underbart" och "vackert" kan glittra som stjärnor så får du det...
2006-11-24

  sockerspöket
Rofylld och vacker :)
2006-11-24

    ellabella
*ler så att det riktigt glittrar i ögonen*
aldrig har väl regnbågen omnämnts så vackert!
perfekt...
2006-11-24

  Cris
Aha..! det är så det är med regnbågen...
härligt med allt skyfall hoppas solen
kommer snart så vi kan få se lite färg
över Gröen... :-) från tåget.... jag
2006-11-24

  ia VIP
helt underbar..
*ser framför mig*
2006-11-24

  Gunilla Karlsson
Vad vackert det låter!
2006-11-24

    Tuva Lisa**
ha, Vilken fiiiin ;d ;D
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson