Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågetecken ...frågetecken...



Bara ord, eller inga ord....inga som sitter ihop till en helhet....bara bla,bla,bla.......



Är det bara jag som blir trött på pratet, om den tredje personen.

Som inte orkar lyssna när de andra skvallrar om vad den och den gjort eller sagt eller inte gjort eller inte sagt bla, bla, bla

Om du och jag ser en händelse så är ändå \"vår sanning\" om den olika, för vi ser ur olika synvinklar och läser in olika saker i händelsen, beroende på vad vi har med oss i bagaget.

Hur kan man då döma utifrån ngt man har hört via omvägar, ngt man inte ens varit med personligen och hört/bevittnat? Hur?

Varför skulle då jag eller du vara bättre på att bestämma vad som är bra eller dåligt, vad som är acceptabelt eller inte. Det är väl bara så att det bara ÄR...eller....

Förstår inte människor som lägger hela sin energi på andras bekymmer, vad andra säger o gör. Förstår verkligen inte , försöker förstå, men förblir frågande.

Förstår inte heller att människan ska var så rädd för att stå för sina val. Går de flesta runt och gör saker omedvetet..... ? Oops det bara blev så....

Är det då inte bättre att göra medvetna val.....även om de är tokiga....


forts följer.....kanske.....bla,bla,bla





Övriga genrer av Daniela
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-11-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela
Daniela