Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbarna.....

De håller på de där


Smider ränker

viskar o smyger

gapar o skriker



Är så små

att de vill bli stora

på andras bekostnad


De håller på de där


Skriver elakt föratal

för alla att se



Åmar sig o kråmar sig

försöker på alla sätt

att fläka en annan människa upp


De håller på de där


Ringer

viskar otäckheter, sprider

sorg i mjuka hjärtan


De håller på de där


Uppmanar till klimax

- Gå in i badrummet

och o häng dig!!



Tar till alla medel

hotar, viskar, fnissar, hånar

via datorn, telefonen,

basunerar ut över gatan



Skapar ångest och mörker

i mjuka hjärtan

För att de är så små

och vill bli så stora

på någon annans bekostnad


De håller på de där


Mobbarna.........




Fri vers av Daniela
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-11 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela
Daniela