Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är Morpheus..?


Inlindad




Känn
Känn nu
hur orden regnar
rakt in i ditt hjärta

Se
Se nu
hur känslorna trillar
ner i din trädgård

Blunda
Blunda nu
för dina inre
tvivlande bestar

Jag är ju en
välsmakande



Dröm..?





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-26 00:05



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Och.. Jo, jag fann en synonym för monster...
till slut... så nu, står det där istället.
2006-11-26

  sockerspöket
bra skrivet, rytmen ger ett extra tryck på ordens betydelse, håller även med nedanstående: Du är poesins furste här :)
2006-11-26

  H. Karla
Härligt att du upphöjer dig själv!..med ett '?' på slutet? Du gör dig själv till poesins furste här.
Kan du möjligtvis hitta en synonym till ordet 'monster'?
2006-11-26

  Cris
Vad vackert.. ja jag känner hur den här diktens ord rinner..det har du lyckats med..genom att upprepa orden i varje stycke.. känn..känn nu..
"trappeffekten" som blir passar bra..

och visst var den välsmakande
2006-11-26

  ia VIP
om tanken är god
och känslan är hjärtlig
så känn
känn och du ska driva bort alla monster

en dröm kan bli till verklighet...*ler*
2006-11-26

    Erika H
och i min dröm ska du vara precis som du är
precis som jag vill
och jag ska smaka orden och känslorna
njuta av din sälta och din sötma
och mina monster ska försvinna ett efter ett

snyggt, suger till ordentligt
mycket bra
erika
2006-11-26

  Nina V A
Härligt Micael, det blev ju så mycket mer positivt och tankeigångsättande i den här formen, bra!!!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson