Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort tack till Nina V A
vars tålmodiga bollande hjälpte mig
till slutresultatet av denna dikt.



Tvåsamhet



Två levande ljus
formar en stor
brinnande fackla av 


inre kraft



Två mötande händer
bildar band
av gyllene livslinjer mot


möjlig framtid



Två längtande kroppar
slår ett slag i
hjärtats vibrerande rytms 


trygga ro







Fri vers av Micael Axelsson
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-26 17:40



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
så vackert att ögonen tåras. ett tema jag ofta tycker behandlas klyshigt lyfter du nu till skyarna med besked. otroligt
2006-12-04

  Cris
Superfint beskrivet om tvåsamhet..när de möts
och allt stämmer..så kan det bli så och tryggheten
kanske kan landa..
2006-11-27

  sockerspöket
Så himla fin!! man riktigt känner värmen från orden :)
2006-11-27

  Azerola
åhh....den här kan ju läsas flera gånger om. Kraftfull och helt underbar. Tack!
2006-11-27

  KonstigaKatter
Dikt som målar med trygghet... som lugnt hav... som varm bris... Dikt som en favorit sjal, som man vill ha runt sina axlar... Titeln - enkel, rak, väl passande till diktens innebörd. De kursiva orden kan läsas även utan resten... som en påminnelse under tvåsamhet... "Trust, love & understanding" kommer upp i mitt tanke...
2006-11-26

    Suzylu*
Perfa gillar den :D
2006-11-26

  Nina V A
Absolut Micael, där satt den fiiiint!!!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson