Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

Nattljus i sin gård

där hon gömmer sig stillsamt


bakom dimslöjor

 




Bunden vers (Haiku) av prinscess VIP
Läst 1920 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-26 18:47



Bookmark and Share


    Noyle
vilken känsla! Helt underbar! :)
2007-05-23

    Tuva Lisa**
Jättefin text :o
2006-12-09

  kj_
wow! jätte vackra ord! :)
2006-11-29

  Davidoff
WOW!

Älskar den!
2006-11-28

  Gunilla Karlsson
fin....
idag är det dimslöjor i mina trakter
Dimslöja, hmm ett vackert ord
God natt o sov gott!
2006-11-28

    Voltande hjärta
Trolsk
Vacker

Man skulle kunna göra en dikt utav alla ord man kan beskriva denna dikt med.
2006-11-28

  Annette Andersson
Mycket fin med oändligt många tolkningsmöjligheter!
2006-11-28

    Bodil Sandberg
Förtätande mystik....man kan bara ana sig till de tankar och drömmar som finnes här hos denna skygga varelse...spännande
2006-11-27

    Suzylu*
Bra ;)
2006-11-27

  Zara VIP
verkligen..mystik passar bra in...gillade dne här på något vis :)*
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP