Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar i stängda ögon


Möter dagen med en önskan






att den

aldrig

börjat




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 160 gånger
Publicerad 2006-11-27 14:45



Bookmark and Share


    Erika H
låt dem flöda
tårarna
låt dagen ta dig
vidare
för den är här
och nya kommer
hela tiden
men det gör ont att läsa dina rader
det känns tungt att se det så konkret
även om det bara är en text
så finns det alltför många som önskar just detta
sorgligt
men vackert skrivet
erika
2006-11-27

  Mangal VIP
Aj! Tungt. Bra!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris