Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är inte vackert och fint, men allt är alltid något...


Flyg fula fluga

 

flyg fula fluga, flyg, så sa du till mig

ditt hånfulla leende brände och jag

lyfte mina sargade vingar och flög

bort från dig och din elkahet

när jag landat stod jag framför en spegel

spegel, spegel på väggen där

säg mig vem som fulast i världen är?

spegeln var sprucken men svarade som så

du är inte vacker, inte ful men, en människa ändå

en människa? jo, jag var en  männsika

tänk jag är en människa, jag är ingen ful fluga

tack snälla spegel, nu kan jag vara glad igen.




Övriga genrer av hellen
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-11-27 15:58



Bookmark and Share


  Mackan
du är vacker precis som dikten
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen