Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Effektiv kommunikation...


Ledande samtal






Vi måste prata


Jag tycker


Du skall




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 822 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-28 14:19



Bookmark and Share


  Jorska
Klockren...
Vardagsinsikter är sååå värdefulla.
Dina väl valda ord får oss att tänka till.
2006-11-29

    Erika H
ja vägen är rak... på ett håll i alla fall

snyggt skrivet
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris