Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplockad ur byrålådan.


Vara ifred

Allt är slut
ingenting är kvar
bara jag

kan bara vänta på att
natten ska vändas till dag

Om jag visste
Om jag kunde
förändra, försvara, förklara

Endast löftet
kan jag djupt i hjärtat bevara

Tystnat har ej lärkornas sång
de vackra melodierna hörs fortfarande gång på gång
Men inom mig hörs inte ett ljud
trots att det inte längre finns några förbud

Det kommer bara inga toner
om jag än skulle erbjudas miljoner

Alla frågar vad som är fel?
Men jag behöver bara få tid att bli hel

Allt jag önskar är lugn och ro
nu vet ni inte vad ni ska tro
men faktiskt är det bara det jag vill
att bara få vá och finnas till

Tiden läker alla sår
nerför min kind rullar ännu en tår
ge mig tid att leva
ro att få frid

utan att synas, firas, beundras och vá populär
Jag är jag
gör dig intet besvär
just nu vill jag ha det så här




Fri vers av Marreb
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-11-28 19:20



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Starkt, tycker jag! Du är du och det ska du vara!!
2006-11-28

    eva m h
Bra!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb