Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns inte som en så lyckad dikt textmässigt, lite \"tafflig\" så där, men det är väl så det känns kanske... det blev visst en bön.


Dimman


Stumhet
Tomhet
Ingen kontakt

Trevar mig fram
I väglöst land
I dimman av frågetecken

Var finns knappen?
Hjärteöppnaren

Som tar mig till mig själv

Kom Du som är ljuset
Kom sanningen som befriar
Visa mig vägen - ut




Fri vers av Marreb
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-11-28 22:37



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Vad är en lyckad dikt? Den som berör anser jag! Det gör denna!! Kram
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb