Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överskattat.


Perfekt värld

Vissa lever i sin perfekta värld
Där guld och gröna skogar är vardaglighet
Men att den kommer rivas ner
Är det ingen som vet




Fri vers av Parlophone
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-11-30 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parlophone