Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överskattat.


Vilse.

Vandrar längs vägen
Vet inte vart jag ska




Fri vers av Parlophone
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-12-17 16:21



Bookmark and Share


    Cammo
Fint
2006-12-17

    Camillaa
Drömsk.
/ C
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Parlophone