Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överskattat.


Hjälplös längtan

Nattens kalla regn
rinner som tårar
nedför din kind

Hjälplös
mot naturens krafter
Hjälplös
mot din eviga längtan

Till något nytt




Fri vers av Parlophone
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:06



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
jag gillar denna!!
den var vacker på nått sorgligt sätt!!
2006-11-30

    Vildrosen
Fina associationer och sammankopplingen naturens krafter och den eviga längtan. Kortfattad och vacker!
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Parlophone