Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är lite över två år sen du dog
jag kan fortfarande sakna dig då
när du kom och välkomnade en
när man steg in genom dörren..



Till minne av Molly

 

 

Min trogna vän du var
alltid kom du och mötte
och välkomnade
när man steg in genom dörren
i hemmets lugna vrå

 

Kan se dig framför mig fortfarande
när du ligger vid dörren och vaktar
på din mjuka filt



Din fina bruna päls
dina mörkbruna ögon
smälte var gång när jag tittade in i dem

 

Våra sköna promenader som vi hade
saknar dem
men jag vet att du har det bra  nu

 

då cancern tog bort dig alldeles för tidigt
som hade spridit sig i hela din kropp


Du fattas mig
men jag vet att du inte lider



Vila i frid 

Matte

 

 




Fri vers av prinscess VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo du...jag kan mycket väl ta till mig din varma o fina dikt...fasar själv för denna sorgens stund.. min vovva börjar bli till åren!Kram
2006-12-01

    Voltande hjärta
Människans bästa vän har du precis fångat i bara några rader. :
Bra:)
2006-12-01

    ellabella
jag känner precis igen de där underbara stunderna, då jag själv har två hundar. inte vill jag att de ska fattas mig!
fint skriven utan för mycket vemod.
2006-11-30

    vajsa
Snyft man får tårat i ögonen.Min hund blev påkörd 1987 och då gick jag ut komvux
2006-11-30

  Nina V A
Varm och kärleksfylld dikt om att sörja en väldigt nära "vän" som man långt efter kan höra tassa runt, husdjur är otroligt saknade vid sin bortgång
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP