Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör Ont...

Det gör ont i hjärtat
När jag bara tänker på dig..

Det gör ont i hjärtat
När jag bara hör ditt namn..

Det gör ont i hjärtat
När alla bara frågar efter dig..


Det gör ont att veta
Att vi två är inte en längre..

Det gör ont att veta
Att det aldrig kommer bli som förut längre..
hur mycket jag än vill
hur många tårar jag än faller
hur högt mitt hjärta än skriker
så kan allt inte bli som förut





Fri vers av kristin_88
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:20



Bookmark and Share


  Nanno
så sorligt..får en tår i ögat..vet precis vad du känner
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !