Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdpunktsskifte


Gentleman... hmmm
Varför finns inte ordet gentlekvinna?

Jo, det gör det ju! Jag skrev det precis!

Och det behövs nog idag.

Något av det värsta jag hört och sett
de senaste åren kommer faktiskt oftast från kvinnor.

Men det är ju klart, vi lever ju i ett samhälle
som strävar att vara jämlikt.
Så det är väl kvinnans tur nu.

Att lära sig hur man blir en gentlekvinna.




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-12-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna