Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min alltför korta tid på tågrälsen...


Jag väntade på tåget som aldrig kom

Jag stod på tågrälsen idag
Redo att möta dödens bolag
Jag stod där i tio minuter
Det kändes som alla evigheter

Med ölburken i handen
Ciggaretten mellan läppen och tanden
En stor tomhet i bröstet, oh ja
Livet är ingenting att ha

Jag satte mig på tågrälsen
Slöt ögat, ville aldrig öppna det igen
Lade handen på hjärtat när tårar rann
Smärtan som vanligt brann

Jag väntade på tåget som aldrig kom
Men orkade inte vänta, så jag vände åter om
Klättrade upp för räcket igen
Tillbaka till min nersupta vän

För tåget kom ju ändå aldrig
Det ville inte rädda mig
Ville inte ta slut på mitt år
Ville inte se när jag frid får




Fri vers av liten_snopp
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-03 04:05



Bookmark and Share


  Freeman
Jag blir så ledsen när jag läser, för ingen, ingen, ska behöva sitta där du har suttit, ingen ska behöva känna vad du känner...
Jag önskar att du lyckas hitta ett ljus, men aktar så du dig inte bränner!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp